IK BEN JORDY

Ik wil mijn passie voor design en fotografie delen met jou.

OVER MIJ

Industrial Designer - 22 jaar - passie voor design en fotografie

Design is emotie. Een harmonie tussen een product en de gebruiker. In een wereld die met de dag complexer wordt, kan goed design het dagelijks leven gemakkelijker en opwindender maken, of stelt het mensen in staat om zich over te geven aan een passie. Op deze manier kan goed design waarde creëren. Daarom vind ik dat goed design en slimme oplossingen voor iedereen bereikbaar moeten zijn. Daarom ben ik Veloce Design begonnen: om bereikbaar, betrouwbaar en betaalbaar design te bieden aan iedereen.

Als afgestudeerd Industrial Designer van de TU/e heb ik ervaring met verschillende vormen van design. Industrieel design is er een van, maar ook onder andere communication design en grafisch vormgeven vallen hieronder.

Op dit moment studeer ik aan de TU Delft. Ik volg de masteropleiding ‘Strategic Product Design’. Dankzij deze opleiding heb ik ook ervaring op kunnen doen met het formuleren van een design strategie om naar een beoogde toekomstvisie toe te werken. Ik heb praktijkervaring opgedaan binnen de universiteit, maar ook op de professionele markt. Zo heb ik projecten gedraaid voor verschillende bedrijven, waaronder Philips Design, Brabantia, Gemeente Eindhoven, KLM, Barco, Tommy Hilfiger en Renault.

Door deze ervaring, kan ik mijn klanten verschillende diensten aanbieden, van ontwerp opdrachten (grafisch ontwerp, webdesign, fotografie etc.) tot het meedenken over marketing strategieën en toekomstvisies. Neem contact op voor de mogelijkheden!